Adres

  • Zoom 37
  • 8032 EM Zwolle

Tijden

  • 10.00 - 11.30 uur

Activiteiten

    No Events

LIFEHOUSE Zwolle

Wij zijn een evangelische kerk in Zwolle – Holtenbroek gericht op mensen wonende in Zwolle en omstreken. Door ons gevarieerde aanbod aan zondagsdiensten en activiteiten willen wij een kerkgemeenschap zijn waar mensen zich thuis kunnen voelen.

In november 2012 is de gemeente Huis van Herstel Zwolle, officieel tot GKPB Nederland toegetreden. Hierdoor zijn wij met de Indonesische kerkgenootschap de ‘Gereja Kristen Perjanjian Baru’ (Christengemeente van het Nieuwe Verbond) verbonden. Tevens zijn wij als gemeente bij de Verenigde Pinkster en Evangeliegemeenten in Nederland (VPE) aangesloten.

De gemeente Huis van Herstel wilt een plek zijn waar mensen hun ontwrichte relatie met God weer kunnen herstellen en van daaruit ook de relatie met de naaste verbeteren. Wij willen de mensen kennis laten maken met de liefde van God en de bevrijdende kracht van het evangelie van Jezus Christus. Zoals geschreven staat in Exodus 15:26: “Ik, de HEER, ben het die jullie geneest.” (NBV).

Elke zondagochtend houden wij onze eredienst die toegankelijk is voor alle leeftijden. Voor de allerkleinsten (0 – 4 jaar) is er een crêche en voor de kinderen (4 – 12 jaar) is er een zondagsschool. Doordeweeks zijn er diverse activiteiten zoals bijbelstudies, gebedsavonden en bijeenkomsten in kleinere connectgroepen. Lees en bekijk meer hierover in onze Activiteiten.

Facebook: LIFEHOUSE Zwolle

Instagram: LIFEHOUSEzwl

Twitter: LIFEHOUSEnl


Bestuur LIFEHOUSE Zwolle


Contact

Geven

Christengemeente van het Nieuwe Verbond Huis van Herstel te Zwolle
IBAN: NL38 ABNA 0510729126