Adres

  • Goede Herderkerk
  • Kastanjeplein 28
  • Rotterdam

Tijden

  • 14.00 - 15.30 uur

Activiteiten

    No Events

LIFEHOUSE Rotterdam

Wij zijn LIFEHOUSE Rotterdam. Een locale & bijdetijdse gemeente met een warm hart en een visie om een thuis te zijn voor een ieder die door onze deuren loopt. This is HOME!

Van oorsprong zijn wij opgericht door mensen van Nederlands-Indonesische afkomst die in Rotterdam en omstreken wonen. Maar met het aanstellen van de voorgangersechtpaar, Ps. Michael en Penny Tan wordt er meer gericht op de gehele stad Rotterdam en omstreken, ongeacht culturele achtergrond. Zoals Ps. Michael vaak zegt, “Building a Church for the Unchurched.”

LIFEHOUSE Rotterdam is in 1999 door onze Senior Ps. John Tan en zijn vrouw Atie gesticht met als moedergemeente LIFEHOUSE Amsterdam. Wij zijn aangesloten bij de Verenigde Pinkster en Evangeliegemeenten in Nederland (VPE). Maar door onze achtergrond zijn we ook verbonden met de Indonesische kerkgenootschap de ‘Gereja Kristen Perjanjian Baru’ (Christengemeente van het Nieuwe Verbond).

Daarnaast is Ps. Michael Tan sterk verbonden met ARC Nederland (Association of Related Churches) en met de Hillsong Network. Want wij geloven in kerken die elkaar samen helpen opbouwen. Samen zijn wij beter.

Als gemeente willen wij groeien en we zijn bezig met vernieuwing, een transitie weliswaar. In het kader van vernieuwing staan wij open voor iedereen uit Rotterdam en omstreken, ongeacht de achtergrond. We zijn een gemeente in Nederland dat Nederland wilt bereiken. Elke zondagmiddag houden wij onze eredienst die toegankelijk is voor alle leeftijden. Voor de kinderen (4 – 12 jaar) is er een KidsChapel. Doordeweeks zijn er diverse activiteiten zoals Biblestudies, Prayermeetings en bijeenkomsten in kleinere Connectgroepen. Lees en bekijk meer hierover in onze Activiteiten.

Facebook: LIFEHOUSE Rotterdam

Instagram: LIFEHOUSErtm

Twitter: LIFEHOUSEnl


Visie

Het bouwen van een Leven gevende Gemeenschap dat een Levens veranderende Impact heeft op onze stad en natie door Levens te Connecten met Jezus.

Missie

Wij de Gemeente zijn een lichtbaken van Hoop en hebben invloed op de stad, de samenleving waar we in leven.

Wij de Gemeente zijn net als in de 1ste Eeuw gewaardeerd en bewonderd. Want we zijn bekend om onze vrijgevigheid en de manier waarop we de Handen & Voeten zijn van Christus, dat uitreikt naar de noden in onze samenleving.

Wij zullen niet aan de zijlijnen staan als toeschouwers van wat er in onze samenleving gebeurt maar juist sterke deelnemers zijn om van onze stad en ons land een betere leefomgeving te maken.

Wij de Gemeente vieren de creativiteit en uniekheid van individuen en ‘connecten’ iedereen om het Koninkrijk te vergroten en de Gemeente te bouwen.

Wij de Gemeente deinzen niet terug om de naam van JEZUS CHRISTUS te gebruiken om het Goede Nieuws te presenteren, maar zullen juist streven om Jezus te introduceren aan diegene die we ons naasten noemen.

Wij de Gemeente zijn een cultuur aan het bouwen dat volledig inclusief is. Dat uitreikt naar de vele verschillende cultuurgroepen en nationaliteiten die een onderdeel vormen van onze Stad en Land.

Wij de Gemeente trachten iedereen te verenigen door wat ons bindt: geen andere naam dan de naam van Jezus Christus. Want wij zijn Christenen!

Wij de Gemeente willen een cultuur zijn dat Jezus Christus is, er op uit gaan om Discipelen van Christus te maken, om mannen en vrouwen toe te rusten en kracht te geven om een leven te leiden dat Christus uitstraalt en Bijbels gebaseerd is.

Wij zijn de Bruid van Christus, we zijn de Kerk, Zijn Gemeente. Deze Schitterende en Glorieuze GEMEENTE!
– Efeze 5:27


 

header-leader-michaelpenny


Michael en Penny Tan

Sinds 2015 zijn Ps. Michael en Penny Tan de eerste voorgangersechtpaar van de evangelische gemeente LIFEHOUSE Rotterdam. Ps. Michael houdt zich fulltime bezig met het leiden van deze gemeente en Penny is bij diverse Dance Ministeries in het binnen- en buitenland betrokken. Voorafgaand aan deze aanstelling, hebben Ps. Michael en Penny tussen 2010 – 2014 aan de Hillsong International Leadership College te Sydney gestudeerd. Daar hebben ze beiden hun roeping mogen ontvangen die gepaard is gegaan met een grote visie. Deze visie omvat het verlangen om de huidige gemeente intensiever te leiden en op te bouwen om nog relevanter en creatiever voor de lokale gemeenschap te zijn. Immer met het doel om Jezus Christus aan hen voor te stellen die Hem nog niet kennen. Ps. Michael en Penny zijn op 8 december 2011 in het mooie Sydney getrouwd.


 

Contact

Geven

LIFEHOUSE Rotterdam
IBAN: NL93 INGB 0008368476