Please activate some Widgets.

Connect-Groups-Join-One-Today1

Connect Groepen

Het is voornamelijk door Connect Groepen dat we mensen ‘connecten’ en toerusten om een leven te leiden dat Christus uitstraalt op elk niveau van de samenleving. Connect Groepen staan centraal in de ontdekkingsreis dat een ieder neemt als ze in ons Huis komen. We willen dan ook dat iedereen in onze gemeente ‘connected’ is in een bijbel gebaseerde gemeenschap waarin ze toegerust worden om een volgeling van Jezus te zijn en daarmee ook anderen helpen opbouwen in Zijn Liefde.

Wilt u of heeft u interesse om een deel te worden van een Connect Groep bij u in de buurt, ga dan naar één van de volgende locatiespagina’s en vul het contactformulier onder aan de pagina in. Wij zullen dan z.s.m. met u contact opnemen: AmsterdamZwolle

De Crèche, ‘Gods Pareltjes’ (0-4 jaar)

Sinds 2011 heeft de crèche van Air Hidup de naam ‘Gods Pareltjes’. De crèche is voor baby’s en peuters in de leeftijdscategorie van 0-4 jaar. Er wordt een verhaal uit de bijbel gelezen of een onderwerp gekozen in combinatie met een bijbeltekst. Er wordt samen met de kinderen gezongen, geknutseld en gespeeld. We hebben veel plezier met elkaar. De tijden van de zondagsschool zijn van 11:00-12:30 uur. Er is gelegenheid om uw kind te verzorgen en een slaapje te laten doen. Als het etenstijd is, geven wij het door u meegenomen eten en drinken aan uw kindje. Bent u benieuwd en nieuwsgierig geworden, kom gerust eens een kijkje nemen.

De Zondagsschool, ‘Gods Oogappeltjes’ (4-12 jaar)

Sinds 2011 heeft de zondagsschool van Air Hidup de naam ‘Gods Oogappeltjes’. Een Oogappel is het dierbaarste bezit en wij zijn namelijk in Gods ogen het dierbaarste bezit. In de Bijbel staat geschreven: “Hij vond hem in een land der woestijn, en in een woeste huilende wildernis; Hij voerde hem rondom, Hij onderwees hem, Hij bewaarde hem als Zijn oogappel.” (Deut. 32:10). En de kinderen van de Zondagsschool zijn onze dierbaarste bezit in de Gemeente omdat zij de toekomst zijn. Zo heeft de Zondagsschool 2 groepen: ‘Gods Oogappeltjes Onderbouw’ en ‘Gods Oogappeltjes Bovenbouw’. Voor de Onderbouw richten we ons op de leeftijdscategorie 4-8 jaar en voor de Bovenbouw is dat 8-12 jaar.

Op de zondagsschool wordt er een verhaal uit de Bijbel gelezen of een onderwerp gekozen in combinatie met een Bijbeltekst, gezongen en geknutseld. Al met al hebben we veel plezier met elkaar. De tijden van de zondagsschool zijn van 11:00-12:30 uur. Bent u benieuwd en nieuwsgierig geworden, kom gerust eens een kijkje nemen in één van de Zondagsschoollokalen.

Kids Chapel

Voor de kinderen is er één keer per kwartaal een speciaal evenement: Kids Chapel. Ouders kunnen voor de dienst begint, hun kinderen brengen naar NoKy (op de eerste etage). De kinderen kunnen er in twee uur tijd een leuke tijd meemaken. Er wordt een toneelstuk opgevoerd waarbij de omgang met elkaar en met God centraal staat. Ze kunnen er samen spelen, zingen, bidden en kijken. Een echte zondagsdienst dus, maar alleen voor kinderen van vier tot twaalf jaar.

Kids Chapel wordt georganiseerd door de leiding van de Zondagsschool en YOUNG en is een platform voor de jongeren waar zij leren dienen.

YOUNG (12-18 jaar)

YOUNG staat voor: YAHWEH’s, de enige echte God die ons nog voordat wij bestonden, al had Ordained (bestemd) voor een doel. Als groep, maar vooral als individu zijn we Unique, want zoals jij is er geen ander. We zijn dankbaar voor alle generaties die ons voor zijn gegaan, maar… BOOOMM! Wij zijn de New Generation en we komen eraan!

We zijn klaar om die verandering te maken die God heeft gemaakt. Dus, sta jij klaar om met ons mee te gaan? Sta jij klaar om jouw grootheid te vinden? Elke 2e en 4e zondag van de maand kijken wij uit naar jou, want jij bent welkom!

Facebook: I am YOUNG

Instagram: i.am_young_

connect-c2c

Brand New (18-25 jaar)

Everyone is called to be Brand New!

Brand New is een jongvolwassenengroep (18-26 jaar) die een passie voor Jezus hebben. Brand New is niet zozeer alleen een naam, maar een levensstijl. We believe that we are called to be Brand New!

Elke 1e en 3e vrijdag van de maand organiseert Brand New verschillende evenementen:

EPIC
Deze avond staat in het teken van EPIC music en ‘food for thought’. Een EPIC avond die immer afgesloten wordt met EPIC hapjes, EPIC gesprekken en EPIC new friendships. ‘It’s gonna be #EPIC!’

ALIVE
Tijdens ALIVE gaat het dak eraf! Live muziek, dansers, special acts en nog veel meer. Het is er allemaal!

LAIDBACK
Zoals de naam al zegt, ‘lay back, chill and lounge’ terwijl je geniet van akoestische muziek & awesome BBQ-food.

EXCHANGE
Tijdens deze avond is er ruimte voor serieuze gesprekken in kleine groepen. Wees niet bang om over issues te praten waar we allemaal op een persoonlijke manier mee geconfronteerd worden. We draaien er niet om heen. Real deal talk!

Kortom, je bent van harte welkom om tijdens deze avonden langs te komen. Natuurlijk is er gratis eten en drinken. Hopelijk tot snel!

Facebook: I am Brand New

Instagram: iambrandnewnl

C2C (25+)

C2C (Connect 2 Christ) is de connect groep voor jongvolwassenen (20-plussers) die veelal in één van de volgende levensfases zitten: “pas gehuwd dan wel een jong gezin of bezig met hun carrière”. Onze bindende factor is dat we in alles God centraal willen stellen.

We komen één keer in de twee weken buiten de kerkmuren samen om elkaar te bemoedigen, nieuwe mensen te leren kennen en getuigenissen met elkaar te delen. Met als doel God te zoeken in alles wat wij doen. Tijdens deze connect kan het ook zijn dat wij andere activiteiten houden. Zo kan het zijn dat wij de ene keer gezellig met elkaar gaan dineren of een barbecue in een park houden en een andere keer aan een actieve teambuilding doen.

Naast deze connect komen wij één keer per maand bij één van onze zusters of broeders thuis, waar wij met elkaar sharen en Gods Woord bespreken. In ieder geval zien we elke keer weer uit naar de volgende connect en hopen dan ook jou te ontmoeten!

Facebook: C2C | Cross 2 Connect

AIR HIDUP VOOR GJ-8

Senioren (60+)

De seniorenkring is een onderdeel van onze gemeente LIFEHOUSE Nederland en zoals de naam ook zegt, bedoeld voor 60-plussers in de gemeente. Het wordt eens in de maand gehouden en wel op elke tweede donderdag van de maand om 11.00 uur in ons kerkgebouw in Amsterdam. In deze gemeenschap van senioren onder elkaar is het doel om samen de Heer groot te maken door samen te zingen, naar een overdenking uit de Bijbel en getuigenissen te luisteren, elkaar te bemoedigen en te leren Gods liefde naar elkaar toe uit te dragen. We beëindigen deze seniorenkring met een samenzijn onder een eenvoudige maaltijd, waarbij de senioren de gelegenheid krijgen elkaar beter te leren kennen en met elkaar te delen wat de Heer in hun leven betekent en hoe zij hun wandel met de Heer ervaren. Het is enkel en alleen door Zijn genade en Zijn kracht dat wij als senioren met vreugde bij elkaar mogen komen om Hem groot te maken. Komt u eens kennismaken met de seniorenkring. Wij heten u als senior van harte welkom in de onze seniorenkring. God zegent u.

Wilt u of heeft u interesse om deel te nemen aan de Seniorenkring bij u in de buurt, ga dan naar één van de volgende locaties pagina’s en vul het contact formulier onder aan de pagina in. Wij zullen dan zsm met u contact opnemen: AmsterdamZwolle

012_SundayService

Biblestudy

Wilt u of heeft u interesse om een deel te nemen aan de Bijbelstudies bij u in de buurt, ga dan naar één van de volgende locaties pagina’s en vul het contact formulier onder aan de pagina in. Wij zullen dan zsm met u contact opnemen: AmsterdamZwolle

010_SundayService

Prayermeetings

Gebed is een belangrijke discipline in het leven van een Christen. Gebed is beide individueel en gemeenschappelijk; we zullen God vinden wanneer we alleen zijn maar ook in een gemeenschap. Er zijn meerdere referenties in de bijbel dat ons roept om de Here te zoeken (Jesaja 55:6), God’s aangezicht te zoeken (2 Kronieken 7:14), en Zijn naam aan te roepen, en al deze referenties hebben beide een individuele en een gemeenschappelijke dimensie (Efeze 6:18; 1 Timotheüs 2:1-2)

Wilt u of heeft u interesse om een deel te nemen aan de Prayermeeting bij u in de buurt, ga dan naar één van de volgende locaties pagina’s en vul het contact formulier onder aan de pagina in. Wij zullen dan zsm met u contact opnemen: AmsterdamZwolle