This is My Story | Shakira van Duuren

IMG_0629

Hallo allemaal, Ik ben Shakira van Duuren.

Vroeger ging ik altijd met mijn ouders mee naar een traditionele Molukse kerk en op m’n 10e zijn ze tot bekering gekomen en gingen we naar een pinkstergemeente. Geleidelijk aan groeide het verlangen om echt een persoonlijke keuze te maken voor Jezus. Op m’n 20ste besloot ik om naar een bijbelschool te gaan en me te laten dopen. Sinds die tijd heb ik veel meegemaakt. Van kanker en daardoor het niet kunnen krijgen van kinderen, tot een huwelijk dat bijna kapotging. Juist op die momenten kon ik alleen maar naar Jezus toe. Ik ervaarde een diepe rust en het vertrouwen dat alles goed ging komen.
Nu is het 11 jaar geleden dat ik officieel genezen ben verklaard, heb ik 3 prachtige kinderen gekregen en ben bijna 13 jaar getrouwd. Wat allemaal op zichzelf nog bijzondere getuigenissen zijn.
Maar wat ik nu wilde delen is dat ik door alles heen verlangde naar een echte relatie met Jezus.. Want Hij was er altijd. Ongeacht mijn omstandigheden.

Mijn dooptekst was ook Psalm 139:23-24
Doorgrond mij, o God, en ken mijn hart, toets mij en ken mijn gedachten; zie, of bij mij een heilloze weg is, en leid mij op de eeuwige weg

Ik wilde ook dat God dat deed in mijn leven; het werd mijn dagelijks gebed. Doordat de Heilige Geest m’n hart heeft onderzocht, liet Hij mij duidelijk zien waarvan ik nog vrijgezet moest worden en/of wat ik nog af moest leggen. Nu ben ik ervan bewust, herken en erken ik het. Naar jezelf kijken is vaak het moeilijkst. Maar daardoor kom ik wel op de bestemming die God voor me heeft.
Samen met mijn gezin hebben we het verlangen om God te dienen en strekken wij ons uit naar meer van Zijn goedheid en genade. We zijn ervan overtuigd dat het beste nog moet komen!

#thisismystory