OPGROEIEN

Daisies on green nature background, stages of growth

Elke dag groei je op. Dat gebeurt niet alleen als je peuter, kleuter of tiener bent, ook als volwassene of senior groei je nog elke dag. Dat is niet iets wat je tegen kunt houden. Elke dag groei je een beetje en elke dag leer of ervaar je iets, bewust of onbewust. Check, de Bijbel spreekt er ook over. In 1 Korinthe 3 schrijft Paulus over opgroeien in de vorm van eten. Hij heeft het natuurlijk over het begrijpen van Gods Woord. Wat de Bijbel ons dagelijks brood noemt. Een baby kan nog geen steak eten, daar moet hij naar toe groeien en groeien is iets wat tijd kost. Wees niet ontmoedigd als het allemaal wat langer duurt dan je zelf verwacht of dat je anderen ziet groeien. Gods plan met jou is uniek! Als christenen is het ons streven om elke dag te groeien in ons geloof. Dit kan door te bidden tot onze hemelse Vader, maar ook door de Bijbel te bestuderen. Groei en bloei op als christen en smaakt en ziet, dat de HERE goed is, zoals Psalm 34 vers 9 het zegt!

Blessings, Benyamin