Nataly over Outreach

Nataly Tan

Nataly Tan
Moeder van 2 zonen, Franky en Ricardo.
Sinds 2006 gemeentelid en woont in Amsterdam

Wat betekent outreach voor jou?
Uitreiken naar mensen die Gods hulp nodig hebben en een zegen zijn voor mensen
die Jezus nog niet hebben aanvaard als Redder en Verlosser.

Hoe doe jij aan outreach?
Ik deel via sociale media de overdenkingen die ik heb gehoord van een preek en geloofsgenoten. Ik merk dat het tot zegen is voor vele mensen. Gods woord is de ware bron waar ik zelf ook veel uit leer.

Ga je met de feestdagen iets doen aan outreach?
Ja, zeker weten!

Ga je iemand uitnodigen voor onze Kerstdienst?
Ik nodig altijd mensen uit om naar onze kerk te gaan

Wat zou je een goed outreach idee vinden om als LIFEHOUSE te doen?
Naar mensen uitreiken en deze helpen. Mensen die gebroken van hart zijn of hopeloos en depressief. Mensen die eenzaam zijn en ook de ouderen in de samenleving bijstaan.

Heb je nog een mooi outreach ervaring?
Ik word vaak gevraagd om te bidden voor de noden van mensen. Ik ben maar een gemeentelid, maar men vraagt wel naar mijn mening. Voordat ik daar antwoord op geef, vraag ik in gebed altijd de wijsheid van de Heer. Meteen of een dag later geef ik dan het antwoord. Soms kan het wel eens vermoeiend zijn, maar ik ben altijd blij en dankbaar dat ik tot zegen voor deze mensen kan zijn. Ik houd vast aan God’s missie voor mij om het zout der aarde te zijn

Hoe vier jij de feestdagen?
Kerst vier ik bijna altijd in de kerk met mijn geloofsgenoten. En ook mijn familie thuis. We doen ook een gebed van dank, omdat we de geboortedag gedenken van onze Here Jezus. Jezus is een cadeautje van God voor ons, eigenlijk het grootste cadeau!