Creative Sessions gaan van Start!

093_ChristmasService

Zaterdag 5 september is het zover. Lifehouse’ eerste “Creative Sessions” evenement.
De sessies zijn voor iedereen die wilt investeren in hun talenten of die wat meer zouden willen weten over een specifieke bediening. Of je nou al in een team dient of geinteresseerd bent om een team te willen versterken in de kerk, deze sessies zijn speciaal voor jou bedoelt.
We hopen jullie een inzicht te kunnen geven van waar je een deel van mag zijn, je toe rusten om Gods huis te bouwen en Zijn koninkrijk te vergroten.

We hopen dat Creativiteit in onze gemeentes zal groeien en verbreden, dat we samen leren het allerbeste (Excellence) te geven aan God met de talenten die Hij aan ons heeft gegeven en dat we mogen bouwen aan een Community waarin we samen dichter naar God en elkaar mogen groeien.
We zullen het evenement starten met een gezamenlijke sessie over “God-given Creativity”. Hierna zal iedereen naar de sessie gaan waar men zich voor heeft aangemeld.

Wij hopen ook jou te mogen zien op deze dag! Voel je vrij om vrienden mee te nemen. Meld je aan via creativesessions@lifehouse.nl of vul de formulier onderaan en vermeld daarbij welke van de 5 onderstaande sessies je wilt volgen.

cs2Guitar Session || Pedalboard Rundown
In deze sessie wordt je meegenomen in de geluidstechnische skills die voor de elektrische gitarist pure noodzaak zijn. De belangrijkste gitaareffecten op de pedalboard worden doorlopen: distortion, overdrive, delay en reverb.

 

cs3Music Production || Nieuw Leven
Altijd al een kijkje willen nemen hoe een muziekproductie te werk gaat? Hoe het van een concept tot een eindproductie wordt gebracht? Dan is deze sessie niet te missen voor jou!

 

 

cs4Vocals || Basic Essentials
Een creative session voor iedereen die van zingen houdt. In deze workshop zal in worden gegaan op hoe je jouw zangstem kunt gebruiken en/of verbeteren. Ademhaling, articulatie en opwarming zijn enkele punten die aan bod komen. Naast de technische kant van het zingen zal ook ingegaan worden op aanbidding door middel van zang.

 

cs5Sound Engineering || Basic Essentials
In deze verdiepende workshop zie je live hoe twee van de belangrijkste tools van een sound engineer of een music producer worden toegepast op voorbeelden uit de praktijk: EQ en compressie.

 

cs6Photography || “The value of a moment”
Een foto kan heel veel ‘waard’ zijn maar nooit zoveel als het moment zelf. Deze sessie helpt jou waardevolle momenten vast te leggen zonder dat het moment zelf aan jou voorbij gaat. Van mobiele telefoon tot spiegelreflex camera, iedereen is welkom.

 

Date :: zaterdag 5 september 2015
Time :: 15.00 – 18:00
Location :: Lifehouse Amsterdam
Jan Rebelstraat 2, Amsterdam
Combined Opening Session:
“God-given Creativity” with a Special Guest Speaker