Creative Sessions

093_ChristmasService

De “Creative Sessions” zijn sessies voor iedereen die wilt investeren in hun talenten of die wat meer zouden willen weten over een specifieke bediening. Of je nou al in een team dient of geïnteresseerd bent om een team te willen versterken in de kerk, deze sessies zijn voor jou bedoelt. We hopen jullie een inzicht te kunnen geven van waar je een deel van mag zijn, je toe rusten om Gods huis te bouwen en Zijn koninkrijk te vergroten.

Er zijn drie doelen die we willen bereiken met de Creative Sessions:
Creativiteit: dit willen we zien groeien en verbreden in al onze gemeenten.
Excellence: ons allerbeste leren te geven aan God met de talenten die Hij aan ons heeft gegeven.
Community: bouwen van relaties onderling en het samen leren dienen.

Wat voor sessies kan je verwachten?
Je kan onder andere denken aan sessies over zingen, gitaar spelen, dans, liedjes schrijven, creatief decoreren of hapjes maken. Creativiteit is breed en daarmee kunnen we alle kanten op gaan. Hoe dan ook zal het een geweldig evenement zijn dat je niet kunt missen. Na de zomer start het eerste evenement.

Info: Penny, Virginia, Jonathyan en Steven
creativesessions@lifehouse.nl