Connect Leaders Training

006_KeyTeamMeeting

Het is voornamelijk door Connect Groups dat we mensen ‘connecten’ en toerusten om een leven te leiden dat Christus uitstraalt op elke niveau van de samenleving. Connect Groups staan centraal in de ontdekkingsreis dat een ieder neemt als ze in ons Huis komen. We willen dan ook dat iedereen in onze gemeente ‘connected’ is in een bijbel gebaseerde gemeenschap waarin ze toegerust worden om een volgeling van Jezus te zijn en daarmee ook anderen helpen opbouwen in Zijn Liefde.

Dus, ben jij een connectleider of potentiële connectleider dan roepen we jou op om samen met ons de Connect Groups verder uit te bouwen. Geef je op voor de Connect Leiders Training (CGL)!
Samen zijn we beter.

CGL Trainingen in Amsterdam beginnen op dinsdag 03 november. Verder op 17 & 24 November en 1 December.

Voor inschrijving: Michael en Arend,
connect@lifehouse.nl