Vertrouw op de Heer. (Psalm 27)

Jeroen_web_2015

In je dagelijks leven kun je situaties meemaken die je niet hebt voorzien. Het loopt allemaal anders dan je had verwacht. Je kunt ook niet vooruit kijken op wat er komen gaat. Op zulke momenten is het goed te weten dat de Heer je altijd wil helpen, Hij is er als een licht in het donker. Je hoeft niet bang te zijn. Bij de Heer ben je veilig. Je gaat bidden om wijsheid en leiding van Hem, maar toch gaat het soms anders. Je voelt je alsof je van alle kanten aangevallen wordt. Je wilt nog maar één ding, je wilt elke dag bij de Heer zijn. Je roept het uit naar de Heer, “LAAT ME NIET ALLEEN”. En dan komt er een ommekeer. De Heer zegt tegen je wat je moet doen. Hij doet dit op het juiste moment. Op het moment dat je het niet meer ziet zitten en het op wilt geven, geeft de Heer je zoveel wijsheid en kracht dat Hij je de juiste weg op wijst. De deuren waarvan je dacht dat ze voor je gesloten waren, die deuren gaan voor je open. De Heer is goed voor je, zolang je leeft. Wees daarom sterk en houd moed. Vertrouw op de Heer!

Gebed: Bid tot de Heer en vraag Hem om je het vertrouwen in Hem te geven op de momenten dat jij het niet meer ziet zitten.