Met de Heer het nieuwe jaar tegemoet

Jeroen_web_2015

Het jaar 2014 is weer bijna voorbij. Als ik naar dit jaar terugkijk, is er heel veel gebeurd. Zoveel zelfs dat veel al weer vergeten is. De mooiste momenten die weten we vaak nog, en die willen we vaak met anderen delen. Zo blij zijn we. Maar er zijn ook minder mooie momenten, die we liever zo snel mogelijk willen vergeten. Door het leven samen met de Here Jezus Christus in ons te leiden, zullen wij in staat zijn om deze zorgen, teleurstellingen en vervelende gebeurtenissen aan Zijn voeten neer te leggen. (Lees – Filippenzen 3: 8) Diezelfde Heer, Die wij willen danken voor alle mooie zegeningen, die we van Hem hebben mogen ontvangen.

Het jaar 2015 gaan we tegemoet. Een jaar waarin weer veel zal gebeuren. We weten nu nog niet wat er allemaal gaat gebeuren. Wat we wel weten is, dat we met de Here Jezus Christus in ons hart, we ons geen zorgen hoeven te maken. Ik wens u allen een voorspoedig en gezegend jaar 2015 toe.

Gebed: Dank de Heer voor alles wat u overkomen is in 2014, en bid dat u in het jaar 2015 mag blijven vertrouwen en groeien in de Here Jezus Christus.
Gezegende Nieuwjaar 2015.
Br. Jeroen van Dommelen